Aktuelt

Marit slutta, Hanna ny veterinær!
Som mange har lagt merke til allerede, har Marit funnet seg ny jobb. Ho har løfta praksisen vår betydelig, spesielt på produksjonsdyr, og vi må takke ho for innsatsen! Hanna Fredriksen har tatt over stillinga til Marit, og starta i april 2014. Ho har spesielt mykkje kunnskap om hest, i tillegg til kjæledyr. Før ho flytta hit har ho jobba i blanded praksis, og har en del års ervaring frå før. Vi skal prøve å utvlikla praksisen meir og få ett enda bedre tilbud til kundane våre.
Publisert 21.01.2015   Skriv ut artikkelen   Bookmark and Share

Reporter :  admin
Source : 


Vi har gleden av å presentere Kathrine Hjortdal som ny medarbeider! Ho sal styre butikken på Stranda etter Kari fant seg ny jobb har takka for seg. Stor takk til ho for innsatsen og hjelp med å få i gang butikkdrifta og mykje meir! Vi har trua på at Kathrine skal gjer sitt beste får å gjere det like bra!
nytt pass til dyr
Publisert: 05.08.2016
etter 1. juli i år MÅ alle kjæledyr har godkjent pass etter europeiske regler om dei skal være med til utlandet. I tillegg må dyret ha en mikrochip. Regelverket har blitt mye strengere på grunnen av mellom anna smugling av dyr og tjuveri.
Nye reiseregler for smådyr
Publisert: 06.03.2013
Skal du ut å reise med hunden eller katten i år? Sett deg inn i regelverket i godt tid på forhånd. På www.mattilsynet.no finner du en god veileder som gir deg mulighet til å sjekke hvilke regler som gjelder for innreise til Norge fra det aktuelle landet du skal reiser til. Husk at regelverket stadig endres, og at det som gjalt i fjor ikke nødvendigvis gjelder i år. Husk også at landet du reiser til kan ha andre regler enn Norge! For de fleste land gjelder dette: - Alle dyr skal ha veterinærsertifikat eller EU-pass. - Alle dyr skal være vaksinert mot rabies minst 21 dager før de kommer til Norge (unntatt fra Sverige). - Alle dyr skal ha identitetsmerking. - Alle dyr skal være behandlet mot revens dvergbendelorm (unntatt fra Finland, UK, Irland, Malta)
  • x