Aktuelt

noimage

Nytt telefonnummer
Det nye telefonnummeret vårt er 92 62 00 95

Telefontidene er uendret. Henvendelser om timebestilling, resepter og andre spørsmål kan ringes inn hverdager mellom 8.00 og 09.30. Utenfor telefontiden blir du satt over til vakthavende veterinær for akutte henvendelser.

Publisert 16.01.2013   Skriv ut artikkelen   Bookmark and Share

Reporter :  editor
Source : 


Vi har gleden av å presentere Kathrine Hjortdal som ny medarbeider! Ho sal styre butikken på Stranda etter Kari fant seg ny jobb har takka for seg. Stor takk til ho for innsatsen og hjelp med å få i gang butikkdrifta og mykje meir! Vi har trua på at Kathrine skal gjer sitt beste får å gjere det like bra!
nytt pass til dyr
Publisert: 05.08.2016
etter 1. juli i år MÅ alle kjæledyr har godkjent pass etter europeiske regler om dei skal være med til utlandet. I tillegg må dyret ha en mikrochip. Regelverket har blitt mye strengere på grunnen av mellom anna smugling av dyr og tjuveri.
Marit slutta, Hanna ny veterinær!
Publisert: 21.01.2015
Som mange har lagt merke til allerede, har Marit funnet seg ny jobb. Ho har løfta praksisen vår betydelig, spesielt på produksjonsdyr, og vi må takke ho for innsatsen! Hanna Fredriksen har tatt over stillinga til Marit, og starta i april 2014. Ho har spesielt mykkje kunnskap om hest, i tillegg til kjæledyr. Før ho flytta hit har ho jobba i blanded praksis, og har en del års ervaring frå før. Vi skal prøve å utvlikla praksisen meir og få ett enda bedre tilbud til kundane våre.
  • x